麻豆社

Projects

Jacksonville University Williams Residence Hall

Location
Jacksonville, FL
Project Size
36,900 SF, 4 Stories
Completion Year
2018
JU Williams Hall 麻豆社 1
JU Williams Hall 麻豆社 4
JU Williams Hall 麻豆社 12
JU Williams Hall 麻豆社 5
JU Williams Hall 麻豆社 13
JU Williams Hall 麻豆社 2
JU Williams Hall 麻豆社 3
JU Williams Hall 麻豆社 6
JU Williams Hall 麻豆社 7
JU Williams Hall 麻豆社 9
JU Williams Hall 麻豆社 10
JU Williams Hall 麻豆社 11
JU Williams Hall 麻豆社 8
JU Williams Hall 麻豆社 14
JU Williams Hall 麻豆社 15

Awards and Recognition

ABC Logo
Excellence in Construction Eagle Award

ABC Florida First Coast

The Williams Residence Hall renovation involved refurbishments to modernize the existing spaces and enclose the existing breezeway with storefront glass to create a centralized common area tying to the adjacent McGehee Hall. The first-floor common areas include collaborative study areas, reception, offices and laptop charging stations. The building鈥檚 mechanical, plumbing and lighting systems were fully upgraded. All four floors involve abatement of the flooring containing asbestos. The first floor was demolished to expose the existing terrazzo. The second, third and fourth floors received luxury vinyl plank flooring. The bathrooms were demolished and refinished with new counter tops, plumbing fixtures, tile and toilet partitions. Each new floor has two ADA compliant bathrooms. A new fire protection system was installed. The exterior brick was cleaned and repointed with new architectural tile accent walls.

Key Team Members

麻豆社's leadership has the expertise and understanding necessary to advise you, even on the most complex challenges.

Meet 麻豆社's Leadership Team
Next Slide
Click a team member to contact them