麻豆社

Projects

Warrior Zone at Ft. Bliss

Location
Fort Bliss, Texas
Project Size
19,735 SF
Completion Year
2017
Ft Bliss Warrior Zone 麻豆社 01
Ft Bliss Warrior Zone 麻豆社 02
Ft Bliss Warrior Zone 麻豆社 04
Ft Bliss Warrior Zone 麻豆社 05
Ft Bliss Warrior Zone 麻豆社 06
Ft Bliss Warrior Zone 麻豆社 03

The 鈥淲arrior Zone鈥 was a concept developed by the Army to be used as an entertainment/social zone for soldiers. The Fort Bliss Warrior Zone represents a re-purposing of an existing dining facility (DFAC) via interior renovation and exterior feature additions. The Warrior Zone project entails an interior renovation of approximately 19,735 SF, renovation of approximately 800 SF of outdoor patio, addition-expansion of approximately 384 SF of outdoor patio pergola structure, and the addition of large exterior dynamic signage. The program also includes developing a new main entry point to the Warrior Zone Facility. Interior functions include sports lounge, food service bar and full kitchen, gaming and billiard areas, WIFI Internet access, gaming computers & systems/consoles, mini-bowling, home theater, lobby/reception area, offices, restroom facilities and all support facilities including utility, IT, and storage.

Quote Icon

Client Testimonial

The 麻豆社 team was able to maintain the project budget and adhere to the project schedule while meeting the evolving needs of the end-users as well as the IMCOM G-9 management team. Being able to adapt to the ever-changing government requirements can be challenging, but the 麻豆社 Team met all challenges effectively and with a can-do, team oriented philosophy.

Kevin J. Orton, Project Manager
Warrior Zone
Key Team Members

麻豆社's leadership has the expertise and understanding necessary to advise you, even on the most complex challenges.

Meet 麻豆社's Leadership Team
Next Slide